Arcader

Arcader

De Arcader gokkast is een online video slot machine die door Thunderkick is gemaakt. Het is een gokkast die je terugbrengt in de tijd. Het brengt je naar de goede oude tijd waarbij je nog met bits en bytes op de schermen moest beginnen om een spel te spelen. De arcader gokkast is natuurlijk gebaseerd op de arcade spellen van een tijd geleden. Het is mooi om de mogelijkheden te bekijken en om te zien wat er allemaal kan. Het is heerlijk om de computerstem te horen. Het is een vrouwelijke stem die je laat weten hoe goed je het doet. Ze zegt soms nice, awesome en ook af en toe big win! De big win is natuurlijk waar het allemaal om draait! Wanneer je dit hoort heb je een mooie prijs gewonnen.

Speel

Speel nu in het beste Thunderkick Casino!

De symbolen bij deze Thunderkick gokkast

Er zijn volop symbolen te vinden op deze gokkast. Denk hierbij aan de Bar symbolen, de zevens, kersen en ook ander fruitsymbolen. Het zorgt ervoor dat je een heerlijk gevoel krijgt van die goede oude tijd. Het nostalgische gevoel omarmt je. Het is mooi om de mogelijkheden te bekijken en om te ontdekken welke kansen je krijgt. 

Citroen

Het wild symbool is trouwens een symbool dat je gemakkelijk herkent en ook goed in de gaten moet houden. Het is de letter W. Het is een letter met twee pijlen naar boven en naar beneden. Wanneer je het W symbool ziet dan ontdek je dat de symbolen erboven en eronder ook veranderen. Heerlijk!

Dan is er ook nog het bonussymbool. Eenvoudig te herkennen aan de hoofdletter B. Het is een symbool waar je volop van kunt genieten, aangezien je free spins krijgt bij dit symbool. Ook wordt er een multiplier actief waarmee je winsten tot een factor 9 hoger kunnen worden.

Het mysterieuze spel!

Mystery

Naast de free spins, wilds en andere opties is er ook nog de mogelijkheid van het mystery spel. Het lijkt wat op een tweede bonusspel. Het is veel meer dan een tweede bonusspel. Het start wanneer je drie mystery symbolen op de rollen krijgt. Het is een symbool dat je herkent aan de letter M. De symbolen laten weinig aan de verbeelding over bij deze online gokkasten. Het is mooi om te zien welke prijzen je allemaal kunt winnen bij het mystery spel. De winsten blijven gewoon oplopen trouwens!

De basis van de Arcader gokkast

Kers

De basis van dit spel zijn een vijftiental winlijnen. Wanneer deze op de rollen en rijen de juiste combinaties vormen van de symbolen dan maak je kans op een mooie prijs. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is. Met een theoretische win kans van 96 procent is dit een leuke gokkast om te bezoeken. Van iedere 100 euro die er wordt ingezet door de spelers wordt er namelijk onder die spelers weer 96 euro uitgekeerd. 

Gewoon even kijken!

Ons advies is om gewoon een keertje een kijkje te gaan nemen bij deze online Thunderkick gokkast. Het is mooi om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien. Je kunt meerdere ronden spelen en ontdekken wat er allemaal kan. Begin met een paar gratis ronden om vervolgens volop te genieten van de kansen op winst wanneer je jouw eigen geld inzet. 

18plus
©2016 www.thunderkickgokkasten.nl
€250 + 0 FS