Sunny Scoops

Sunny ScoopsDe Sunny Scoops gokkast gaat over ijsjes en dit is een gokkast die je niet snel zal vervelen. Het is ook een gokkast die anders is dan de online gokkasten. Wanneer het spel start dan zal je meteen zin krijgen in ijs. Op het eerste gezicht zie je ook geen gokkast maar drie ijsjes. Deze drie ijsjes hebben dan weer drie bollen met een verschillende kleur. In de bolletjes ijs zie je ook stukjes chocolade zitten. Met de bolletjes ijs dien je dan de winsten op de winlijnen te draaien. Met de juiste combinatie is er een leuk bedrag te winnen. Het is helemaal niet ondenkbaar dat je vele duizenden euro’s zult winnen.

Speel nu in het beste Thunderkick Casino!

Hoe werkt het spel?

BosbesHet spel werkt eigenlijk heel simpel. Het zal dan ook niet lang duren voor je het spel onder de knie hebt. Wanneer er een spin aan de kast gegeven wordt dan verdwijnen de ijsjes. Er komen dan drie nieuwe ijsjes met drie nieuwe bollen voor in de plek. Je kunt het dus vergelijken met een online gokkast van drie wielen en drie rijen. In totaal zijn er veertien winlijnen waar op te spelen is. Wordt er door de speler een combinatie met winst gedraaid dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest en dan zie je ook meteen de winst die er behaald is. Het spelen gaat zeer gemakkelijk en het is mogelijk om zelf steeds een spin aan het slot te geven. Wil je dit liever niet en wil jij je het liever gemakkelijk maken dan is dit ook mogelijk en dan kun je ook automatisch spelen. Hierbij geef je aan welk bedrag er per spel ingezet moet worden. Ook moet dan aangegeven worden hoeveel spellen er gespeeld moeten worden. De wielen zullen dan automatisch draaien en je kunt dan toekijken of je een winst weet te halen.

ChocolaThunderkick maakt kwaliteit

Dit is een online gokkast die is gemaakt door Thunderkick. Dit is een fabrikant die kwaliteit maakt. Zo zal je merken dat wanneer je aan het spelen bent dat het zeer leuk is om te spelen en dat het ook afwisselend is. Het is gewoon fijn om eens op een andere manier te spelen dan alleen maar de wielen van een gokkast voor je te zien. De ijsjes zijn fraai gemaakt en dit is dan ook een spel dat je gewoon uren kunt spelen of waar je tussendoor een paar spins op kunt spelen.

Zelf proberen hoe leuk het is

AardbeiHet is nu mogelijk om zelf het spel gratis te spelen en je kunt dan meteen ervaren hoe leuk het is om het spel te spelen. Het zal je dan ook opvallen dat je uren plezier kunt hebben. Het spel kan gratis gespeeld worden en dit is bedoelt om je te laten zien hoe leuk het spel is om te spelen. Wanneer je gratis speelt dan is het voor de speler niet mogelijk echte winsten te halen. Kom jij ook tot de conclusie dat dit toch wel een zeer leuk spel is om te spelen dan kun je op ieder moment voor echt geld spelen en zo een leuke winst behalen.

18plus
©2016 www.thunderkickgokkasten.nl
€250 + 0 FS