Esqueleto Explosivo

Esqueleto Explosivo

De Esqueleto Explosivo gokkast is een online video slot machine van Thunderkick die je simpelweg moet bezoeken! Het is een zeer mooie online gokkast waar je niet alleen kans maakt op een mooie prijs, maar ook nog eens een goed gevoel aan over zal houden. Het is namelijk een zeer feestelijke online gokkast met vuurwerk, confetti en heel verrassend ook met doodshoofden! De doodshoofden en skeletten maken onderdeel uit van een Mexicaans volksfeest. Het is een doden feestdag in Mexico en biedt je volop mogelijkheden en kansen om een leuke prijs te winnen. Het is soms wat luguber, maar je went er snel aan. Je ziet de skeletten de muziek verzorgen en de doodshoofden op de rollen verschijnen. Het is een gokkast waar je een mooie tijd kunt hebben. Ontdek de kansen van dit mooie spel en weet welke mogelijkheden er allemaal zijn. Zeker wanneer de doodshoofden in de juiste volgorde vallen zal je volop genieten van deze gokkast.

Speel

Speel nu in het beste Thunderkick Casino!

Doodshoofden en winst!

Spel

Het is heerlijk om de juiste combinaties op de rollen te zien. Je zal ontdekken welke mooie kansen er allemaal zijn en hoe ook jij de doodshoofden kunt zien ontploffen. Wanneer dit gebeurt is het daadwerkelijk feest en zal je zien, dat er confetti op het scherm komt en het feest beginnen kan. De doodshoofden verdwijnen uit het scherm met een mooie melodie en worden vervangen door nieuwe doodshoofden. Het is een feest dat continu zo door kan gaan en waardoor je steeds meer prijzen kunt winnen. Wanneer je namelijk met de nieuwe doodshoofden een nieuwe winnende combinatie ziet zal je weer een prijs winnen. Het is heerlijk! Het is echter nog mooier dan het klinkt!

Iedere keer wanneer je bij de nieuwe symbolen weer een prijs wint wordt de winst ook nog eens vermenigvuldigd. Eerst met een factor een, dan met een factor twee, dan met een factor van vier en vervolgens met acht en zestien. Als klap op de vuurpijl zal je winst daarna met een factor van tweeëndertig uitbetaald worden. Het is werkelijk geweldig! Dit is een gokkast waar het niet op kan, als het geluk je toelacht.

De schedels in de juiste kleur bij de Esqueleto Explosivo gokkast!

Goud

De schedels op de rollen zijn allemaal in een specifieke kleur uitgebracht. Natuurlijk zorgen de juiste kleurcombinaties voor mooie kansen om een goede prijs te winnen. Er zijn trouwens drie rijen en vijf rollen om de mooiste combinaties op de rollen te krijgen. We weten zeker dat ook jij hier volop van kunt genieten.  Het is mogelijk om geld in te zetten vanaf 10 cent per ronde. Het is gemakkelijk om het bedrag te verhogen tot 100 euro in een paar stappen. Hiermee is het dus een online gokkast dat niet alleen geschikt is voor de beginner, maar ook voor de high roller of de gokker die liever wat steviger inzet.

Met een uitbetaalpercentage van net geen 98 procent is dat natuurlijk niet vreemd. Er zijn maar een handvol gokkasten die zo’n hoog uitbetaalpercentage kennen. Het betekent trouwens dat er van iedere 100 euro die er ingezet wordt er 98 wordt uitbetaald. Het is heerlijk!

18plus
©2016 www.thunderkickgokkasten.nl
€250 + 0 FS