Toki Time

Toki Time

Thunderkick is een bedrijf wat online gokkasten maakt. Ze doen dit al sinds 2014 vanuit Zweden. Het is een bedrijf dat verschillende automaten op de markt heeft gebracht. De Toki Time gokkast is er een van. Het is een online gokkast met kleurrijke bandieten die mooi ontworpen zijn. Het is een gokkast, zoals we die ook van hun verwachten. Typische Thunderkick! Ook kent de gokkast een mooi en hoog uitbetaalpercentage van maar liefst 97 procent. De gokkast is te bezoeken vanaf een normale computer en ook vanaf ieder mobiele toestel. Je hoeft geen enkele software te downloaden om het spel te kunnen starten trouwens.

Speel

Speel nu in het beste Thunderkick Casino!

Hoe werkt deze online gokautomaat?

Rood

De Toki Time gokkast kent een elftal winlijnen. Ze lopen niet alleen van links naar rechts, maar ook van rechts naar links. Het is verder een eenvoudige gokkast. Er zijn geen complexe bonussen die je kunt winnen. Het is een online gokkast waar het draait om lol, uitbetalingen en snelheid. Je kunt snel vele kleinere prijzen winnen. Het is mogelijk om daardoor erg lang te spelen met je geld. Hoewel er dus geen hoge uitbetalingen zijn, zijn er ook geen torenhoge prijzen om te winnen. De Toki Time gokkast is heerlijk om te bezoeken. Zeker wanneer je er vanaf je mobiele toestel naartoe gaat. Je kunt tijdens het reizen meerdere ronden spelen en jezelf goed vermaken. Het is heerlijk om de verschillende mogelijkheden te bekijken en om heerlijke prijzen te winnen.

De inzet!

Het spel begint wanneer je op de play knop drukt. Voordat je dit doet is het slim om de inzet per ronde te bepalen. Het is mogelijk om 10 cent in te zetten. Ook is het mogelijk om 200 euro per ronde in te zetten. De mogelijkheden zijn sterk en ongekend! Gezien de inzetmogelijkheden is het een online gokkast die geschikt is voor de beginner, maar ook voor de wat meer gevorderde online gokker of high roller.

De wild!

Ster

WildEr is een expanding wild functie bij deze gokkast. Je ziet het wild symbool hiervoor op de tweede en de vierde rol. Je ziet dan een kruising van een schaap en een lama op de rollen verschijnen. Zo lang je wint krijg je trouwens ook een respin erbij cadeau. Hierdoor is het mogelijk om de prijzen verder op te krikken.

Hoewel er verschillende standaard features in deze gokkast verwerkt zijn en verder nog niet eens zoveel spannends is het toch een zeer leuke gokkast. Mede door de snelle ronden is het heerlijk om hier te gaan spelen. Tevens zul je regelmatig een prijs winnen, waardoor het leuk is om bij deze gokkast te gaan spelen.

PaarsOnze mening?

Thunderkick heeft een paar zeer mooie en visueel prachtige gokkasten ontwikkeld. Deze gokkast hoort ook definitief in deze categorie. Niet iedereen zal trouwens van deze gokkast houden, gezien het Japanse thema. Smaken verschillen nu eenmaal. Hier is natuurlijk niets mis mee. Het is heerlijk en goed om de mogelijkheden van deze gokkast te bekijken. Met in het achterhoofd het hoge uitbetaalpercentage is het heerlijk om je geld hier in te zetten.

18plus
©2016 www.thunderkickgokkasten.nl
€250 + 0 FS