Barber Shop

Barber Shop

Natuurlijk draait de barbershop om een kapperszaak. Het gaat om een kapperszaak die er alleen voor heren is. Vroeger waren er barbers die alleen heren knipten en scheerden. Het was een heerlijk moment voor de heren die er kwamen om de realiteit en de rest van de wereld even compleet te vergeten. De Thunderkick gokkast de Barber shop biedt deze zelfde ervaring. Je kunt even ontsnappen aan de dagelijkse sleur van je werkzaamheden en activiteiten. Daarbij maak je ook nog eens volop kans om een mooie prijs te winnen. De barber shop gokkast is erg mooie gemaakt en start met een leuke en boeiende animatiefilm. Het is heerlijk om te zien en om een mooie tijd te hebben.

Speel

Speel nu in het beste Thunderkick Casino!

De basis van deze gokkast! 

Snor

De gokkast kent een zeven tal heren op de rollen die de verschillende kansen bieden om een mooie prijs te kunnen winnen. Ook het scheerschuim en een kappersschaar horen tot de symbolen. Eigenlijk zouden deze niet mogen ontbreken. Geweldig gewoon! De geluidseffecten maken deze gokkast helemaal af en zorgen ervoor, dat je mooie prijzen kunt winnen op een heerlijke en ontspannen manier.

De juiste combinaties van symbolen

Natuurlijk moeten de symbolen op de juiste manier op de rollen komen om ook daadwerkelijk een mooie prijs te kunnen winnen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is en hoe ook jij een leuke tijd kunt hebben. Er zijn volop kansen op extra spins om je winsten nog meer te verhogen. Er is namelijk een respin feature die je kunt spelen. De kansen op winst of op hogere winsten wordt hierdoor een stuk hoger. Iets wat natuurlijk wel fijn en ook heerlijk is. Toch?

HoedHet bonusspel! 

Natuurlijk is er nog veel meer bij deze online gokkast. Zo is er een bonus spel dat start wanneer je vijf bonus symbolen op de rollen ziet. Je krijgt dan minimaal tien gratis spins tot maximaal dertig gratis spins. Er wordt dan ook een multiplier feature actief. Het is vermenigvuldiger die je winst met een factor van een, van twee, van drie en van vijf kan vermenigvuldigen. De multiplier is natuurlijk een heerlijk element bij deze gokkast. De winsten gaan sterk omhoog!

Een inwinity spin?

Het mooiste van de bonus ronden is, dat je altijd met winst naar huis gaat! Er is namelijk een inwinity spin aan het einde van de bonusronden. Deze inwinity spin gaat net zo lang door tot je een winnende combinatie op de rollen hebt gekregen. Geweldig toch!?
De drie rijen, vijf rollen en vijfentwintig winlijnen zorgen in combinatie met het uitbetaalpercentage van 97 procent voor een geweldige gokkast. Een gokkast waar je volop van kunt genieten.

BonusVolop kansen op winst!

Het mag duidelijk zijn, dat dit een online gokkast is die je niet alleen een leuke tijd zal geven, maar ook uitstekende kansen om daadwerkelijk een prijs te winnen. De inwinity spin is iets dat we nog niet eerder hebben gezien bij een online gokkast en een leuke aanvulling.  We raden je daarom graag aan om de Barber shop gokkast met een bezoek te vereren. 

18plus
©2016 www.thunderkickgokkasten.nl
€250 + 0 FS